mandag 14. oktober 2013

Da har jeg laget min første blogg, forundret over hvor raskt det lot seg gjøre. Jeg er også skeptisk, ved opprettelse av bloggen, kommer flere tips fra Google om hvordan jeg kan få flest mulig til å lese bloggen min. Foreløpig vil jeg helst at den skal være litt skjult kjenner jeg, skummelt nok å dele med mine medstudenter. Forhåpentligvis vil studiet gjøre meg mer trygg, og kanskje får jeg lyst til å publisere til flere etter hvert?

Før jeg tester dette ut på elevene, vil jeg i alle fall lære meg mer, nå etter en kort intro og noen interessante artikler, er interessen tent. Tipper det blir et lite blogg-prosjekt om ikke lenge i klassen min.

Jeg har meldt meg på kurset for å bedre min digitale kompetanse. Elevene responderer positivt på bruk av IKT i undervisningen. Jeg ser frem til å lære hvordan vi kan utnytte ulike verktøy enda bedre både for å få bedre innblikk i elevenes progresjon og mulighet for enda større grad av tilpasning og differensiering.

Skolen bruker Fronter som plattform, og  dette er det viktigste verktøyet for deling av fagstoff, innleveringer, prøver og tilbakemelding til og fra elever. I tillegg har hver klasse sin gruppe på Facebook hvor alt fra lenker, tips og kjappe "kommer-for-sent" meldinger legges ut. Nå er jeg spent på hvordan bruk av blogg kan tilføre en merverdi i undervisningen.